paska päivitykset arkisto
HOROSKOOPPI 2015

KANNUT (1.1.-31.1.)
Vuoden alussa tulet viettämään kuuman ja kostean viikon kaukana keskellä etelän eksoottisia hetelmiä. Bisneksesi luistavat hienosti ja tulet tekemään isot kaupat. Muista olla varovainen suksiessasi mäkeä alas. Kesäisenä viikonloppuna tulet maistelemaan kovin kosteaa pullaa.

TURSKAT (1.2.-15.3.)
Tulet viettämään suurimman osan vuodestasi ruskean ja karvaisen seurassa. Koet useita onnistumisia ja saavutat jopa voittoja rakkaimman harrastuksesi parissa. Kesällä tunnet itsesi vanhaksi ja hapokkaaksi, mutta käännät tappiot voitoksi. Muista kerätä elämän jälkiä.

MAJAVA (16.3.-30.4.)
Uusi vuosi ja uudet kujeet alkavat pienen ja kovin äänekkään asian kanssa. Taiteellisesti tunnet olevasi erittäin inspiroitunut ja sävellystyö varsinkin kitaralla tuntuu sujuvan, käytä tämä hyväksesi (erityisesti eräänä kesäviikonloppuna), koska seuraavana vuonna saattaa seurata taantuma. Keskity maallisen tomumajasi vaalimiseen ja lihaksesi tulevat kasvamaan.

MAITOHORSMA (1.5.-12.6.)
Vuotesi tulee olemaan juhlia täynnä ja niissä hullun lailla heiluessasi saatat kadottaa pienimpiä vaatekappaleitasi, älä kuitenkaan jää murehtimaan niiden perään ja yritä löytää aina kotiisi. Kesällä pukeudut johonkin erittäin väljään, mukavaan ja lilan väriseen.

PÖNIMIES (13.6.-3.7.)
Edessäsi on erittäin kostea vuosi, viini virtaa aamusta iltaan etkä välty tappeluiltakaan. Sisäinen Kikkasi herää ja tarpeesi esiintyä erilaisissa univormuissa kannattaa käyttää hyväksi. Mukulakasvien kuljettaminen kainalossasi on kannattavaa erityisesti vuoden lopussa.

PALLO (4.7.-15.8.)
Kesäkuussa tulet kohtaamaan 11 kuumaa ja karvaista unkarilaista voitokkaasti. Kuulat pysyvät käsissäsi myös muilla elämän osa-alueilla. Tulet nukkumaan huonosti, mutta älä huolestu, se on ohimenevä ajanjakso. Vuotesi on täynnä vauhdin hurmaa.

VISSYMIES (16.8.-12.11.)
Etsivä löytää, vai löydätkö sinä etsivän? Vuotesi on täynnä kaikkea eri jännää ja outo tarve pukeutua erikoisesti valtaa sinut kesällä. Et voi saada tarpeeksesi hapokkaasta, mutta ah niin virkistävästä janojuomasta, mutta älä unohda myöskään alkoholijuomia.

KARVA (13.11.-31.12.)
Tulet tekemään useita voitokkaita kauppoja netin ihmeellisessä maailmassa, varsinkin perintöromusi kannattaa muuttaa valuutaksi, vaikka tummaa taustaasi ei kannatakaan häpeillä. Kesällä palaat lapsuutesi kesämaisemiin karva hulmuten.
Päivitetty 2.12.2014
dodosluzello@hotmail.com