paska päivitykset arkisto
PASKA 2006
Karjalohja 26-28.5.2006

Heipä hei! Mun nimi on Jari ja kaikille tiedoksi, että en ole se Jari mikä teillä tulee ekaksi mieleen. Tää on mun eka paskafestari ja mä kerron teille nyt mitä siellä oikeen tapahtui. Me alotettiin juhliminen jo torstaina jätkien kanssa. Paikalla Karjalohjalla oli Markus ”Vohveli”, Oskari ”En esitä köyhää”, Sami ”Babushka” ja Arto ”Leipuri Hiiva”, niin ja tietty mä, ruskea ja ryppyinen Jari. Laitettiin siinä sitte poikain kanssa tulet takkoihin, joskin siihen operaatioon kului puoli pakettia sytytyspaloja ja ihan vitusti paperia ja olutta. Kesken kaiken vokotteleva Oskari talutti mut Roomeon takapenkille. Ennen lopullista kliimaksia sanoin Odelle jotain tosi romskua ”Vittu sä imet hyvin”. Ode hymyili posket punaisena. Alettiin siinä juomaan sitte, Arto tosin oli jo alottanu edellisenä päivänä ja oli jo hyvinkin humalassa valmiiksi. Nopeaa nousuhumalaa edesauttoivat tutut ja kohtalokkaat juomapelit. Jopa Ode veti viinaa kuin mikäkin Kari Tapio. Sateen rauetessa mentiin terdelle jatkamaan kilvoittelua. Odea oli jo pitkään mietittynyt se, että kuinka kauan ihminen voikaan pytyllä istua, tähän tunnettu tynnääjä Murkunen valisti ”että riippuu siitä kuinka tiukassa on!”. Siitäkös lähdimme kehittelemään apukeinoja kovan kakan ulostamiseen, joista henkari ja jäätelökauha nousivat esille selvinä suosikkeina. Jäätelökauhasta taas juttu lähti ihan uusille vaoille ja syntyi loistava bisnes idea Märkkiön Jäätelöbaarista, joka siis koostui bajamajasta ja Murkusesta. Baarin valikoimiin kuuluisi mm. Pehmis, mehujää ja irto”jäätelö”. Makuvaihtoehtoina mm. nougat, rommirusina, vanhan ajan suklaa ja pikku lasten suosikit varpus-ströselit. Illan mittaan Arto paljastui oikeaksi Karjalohjan Naomi Camppeliksi kokeillessaan Oden korkkareita. Ei oikeen menny läpi ainakaan mulle ku Arto vakuutteli että oli eka kertaa naisten kengät jalassa... Naurettiin jätkien kanssa aamun tunneille asti, käytiin jopa sienessä keskellä yötä. Puhuttiin naisista, johon Sami selvensi vakaumustaan ” Minähän en munaan koske mikä on pillussa käynyt”. Yö oli oikein mukava ainakin omalta osaltani, sain nimittäin kokea kunnon runtua pyhimmässäni ala Pikku-Veijjari jolla onkin iso heijjari.

Perjantaina oli ihan hirveä kiimakrapula ja oli pakko saada. Kuullessani kiimaisenkuorsauksen, tiesin että nyt löyty, enkä ollut väärässä... Iltapäivästä alkoi festareille saapua lisää kivan näköstä panoseuraa. Kun jengi oli koossa, jaettiin survivoiri joukkueet Pipolat ja Persnakkelit. Paska festari käynnistyi virallisesti festarivaroituksen asennuksen jälkeen. Aloitimme köydenvedolla. Ekalla kiskaisulla katkesi köysi ja Elli ”Laatusilava” Inkeröinen sekä Juho ”Erämaan kaipuu suunnaton” saivat vaurioita käsiin. Toisen kiskasun vei Pernsnakkeli voittoon. Nähdessäni Samin keräävän katkenneita köydenkappaleita tiesin, että nyt oli tullut bondage aika. Vedettiin Samin kanssa nopeat sitomisleikit vasten omenapuuta. Joku kalastajahattupäinen pervo katteli meitä marjapuskasta ja tuhisi. Vedettin viel muutama laji sisäl ja juotiin niin maan perusteellisesti. Sitte oliki paskan pääesiintyjän vuoro. Diego dalla Palma veti Madonna drag shown. Aivan upeeta ja ah niin seksikästä. Juhon mielestä tosin ois ollu parempi show, jos se ite ois alasti kävelly käsillä pitkin tupaa Rammsteinin tahdis. Njoo, ainoo ongelma ois ollu et katsojia ei varmasti ois ollu yhtään. Pisteitä sai tänäkin vuonna vika pystyssä skabasta jossa olikin vanhat konkarit taas iskussa. Jaakko ”Pastori Jööti” ja Kustin aamun keskustelut rannalla oli kyllä hevii shittii. Jaakko haukku Juhoo rankasti ”Kattokaa ny tota, eihän tollaselle pillusilmälle voi hävitä”, samalla kun sen suu vaahtos. Noh mä tiedän kyl mikä siel vaahtos vieläkin... Kun mä lähin rantanuotion luota tupaan, ni siel vilikku jo Leipuri Hiiva sammalpöheikköä suussaan. No mä aattelin, et hitto mitäs täs dippa dai, maistoin itekki vähä böhee ja lähin sen jälkeen vetäsee siivut Elliä. Paikkoja kuumotti jo sen verran et nyt oli pakko saada jo unta. Ennen unen tuloa mietin, et Milppissä on jotain tuttua, sitte muistin et hitto. Nähtiin viimeks Ala-vittulan joulumyyjäisissä. Eikä muuten pelkästään nähty, kjäh, kjäh.

Lauantai aamu alko taas aika kännisis merkeis. Ja joo, taas oli saatava kiimaa. Suunnistin vierashuoneeseen, jossa Tuomas ”Large mutta löysä” ölisikin jo hurmion kourissa. Sääli vaan, ettei siitä sitte tullu mitään, oli nimittäin nimensä veronen jätkä... Emmi ja Sami ”Säihkysilmä” veti aamupalaks viskipuurot, hyi helvetti et oli ällöö. No ei Juhon aamupalakaan kovin kauaks jääny. Valkosipulii ja koiranruokaa, härski jätkä. Emmi hauskuutti meitä hobittihääjutuillaan, mut eipä vissiin Emmin keittämä kahvi riittäny oikeen kosintaan asti... Päiväl lähettiin sit käymään kuulemma legendaarisessa Unkassa. Juho ”Olen ajokunnossa, mittarissa vikaa” onnistu saamaan autonki melkein ojaan matkalla. Oli aika rasvast menoo Unkas, mul tosin taas ihan omat kivat unkan vessas Vartti-Mannen, Hessun ja ruutanan kaa. Metsärannas alko jengi olee taas juhlakunnos. Munnen ”Tirkistelijä” Kassinen melkein räjäytti ittensä grillin kaa. Mäki löysin Limbärin ihailemasta ulkona olevaa tukkipöytää. Oli kuulemma hyvät hirret. No pakkohan se oli parrujen kunniaksi vetästä nopeet kuksasut siin pöydällä. Muistoksi jäi tikkuja myös Perään. Paskan juhlaruoka rosvopasti pistettiin aluille. Notskissa nähtiin myös helvetin tyhmä mutta sitkeä ha*akari muurahainen. Emmi ”Carillo” pistäyty uimassa hyisessä Myllylammessa. Lähin tietty herrasmiehenä mukaan pitämään pyyhettä, mut kylhän sen ties mihin se meni. Hullut setit suon silmässä. Tsernobiili-kyytiläiset lähti jo kotiappäin ja niiden tilalle tuli Enska ja Janska. Juho ”Juho menee naimisiin” vaikutti olevan vähän allapäin, joten päätin piristää miestä pikku pikku ”hieronnalla”. Aloteltiin siin päivän lajit. Ekana vuoros oli saappaanheitto. Persnakkeli vei ylivoimaisen voiton Tanja ”Mä vittuilen, juokse sä” ja Tuomas Tissi Teen avulla. Voittoa autto tietty se, et niil ei vissiin ollu ku yksi muija joukkueessa. Kusti lähti himppeen ja me muut jatkettiin illan lajeilla, joita olivat mm. tuopin kannatus, mölkky ja pökkitappelu. Pökkitappelun sankarit olivat ehdottomasti Enni ”Käärmenainen” ja Juhani ”Raparperipää”. Pipola oli voittoisa ja varmisti ykköspaikan kokonaiskilpailussa. Voittojoukkue sai lahjaksi paskaa ja dokaus jatkui. Sisällä iskin silmäni Tanja ”Hinkkihoitsuun”. Oli siinä tytöllä niin kiihottava seitsemän veljeksen perse, et sitä oli pakko saada. Mentiin kellariin rynkyttää, ja voin sanoo, et mulle ei oo ikinä aktin aikana vittuiltu niin rankasti. Loppuillasta Sami löys elämänsä miehen, Rikun. Ne bailas niin onnellisena, mut ei tainnu olla Rikulla ihan puhtaan jauhot pussis. Iski silmää nääs jokaiselle äijälle ja kävi mun reiteenki käsiks pöydän ääres. Sit oliki taas aika mennä nukkuu. Enni ja Janne ”Vittuilen henkeni uhalla” lähti ekoina. No mä seurasin tietty treesomin toivos ja hyvin onnisti. Kesken kaiken Jaakko ”Paskakärpänen” ryntäs huoneeseen, mut petty ku sängys olikin jo kolme ihmistä.

Sunnuntaina ku kävin aamuröökillä, kuulin kaivinkoneen käynnistyvän. No Juhanihan se siellä kynti pihaa pilke silmäkulmassa. Se lupas opettaa mulle vähän ajo-otteita. Voin sanoo, et sen jälkeen oli krapula tiessään. Siivottiin kämppä kuntoon ja jengi rupes lähtee pikkuhiljaa jo kotiappäin. Ite kävin viel tyhjentää taskustani kaikki tyhjät kortsupaketit vessanpönttöön. Ei oikein vetäny… Mulle tää oli tosiaan eka paska reissu, mut saa nähdä haluuko jengi mut mukaan ens vuonnaki...
Päivitetty 10.6.2006
dodosluzello@hotmail.com