paska päivitykset arkisto
Paska 2018
Perälä 17.-19.8.2018

Paska 2018 oli viime vuosiin verrattuna erilainen sillä se järjestettiin ensimmäistä kertaa Savitaipaleen Perälässä. Tämä toikin oman jännityksensä etenkin niille jotka eivät siellä vielä olleet päässeet vierailemaan.

Teemana oli tänä vuonna Meksiko ja kuolleiden päivä. Tämän innoittamana nähtiinkin ennen kuulumatonta pukuloistoa. Asuissa nähtiin perinteisten kuolleiden päivä-maskien lisäksi mm. pinjatapariskunta sekä vapaapainija Mamacita Feroz joka voittikin paras asu-äänestyksen.

Illalla alkoi vatsa kurnia ja koitti illallisen aika. Porukan nälkäisin taisi kuitenkin olla Tiina, joka söi osan lautasesta ja ehkä hieman pöytääkin.

Munnenin erikoismajoitus tuotti hieman päänvaivaa, kun hänelle osoitettu ilmapatja ei niin vaan mahtunutkaan wc-tiloihin, jossa hänen oli määrä asustella. Lopulta Sami riskinä herrana runttasi patjan paikalleen tokaisten: "siellä on ja pysyy, sanoi spitaalinen tyttöystävälleen."

Meinasimme joutua lähtemään myöskin lääkärireissulle Nooran ilmoittaessa, että hän haluaisi korjauttaa sukupuolensa hermafrodiitiksi. Totesimme kuitenkin, että leikkauksella ei ole niin kiire, että sitä kannattaisi lähteä tekemään Savitaipaleen terveyskeskukseen päivystysleikkauksena.

Lauantaiaamuna nautittiin luonnollisesti viina-aamiaista, joka oli tänä vuonna STM-minttuviinasmoothie. Mukaan lähti viimehetkellä yllytettynä myös Kosti Mamman ja Papan kilpakumppaniksi. Ravitsevan smoothien jälkeen Papan STM-himo ei ollut vieläkään laantunut ja päälle keitettiin vielä sipuliteemakkarateet.

Kaljakellunta oli melkoinen urheilusuoritus tuulen kuljettaessa kellujia yhä kauemmas rantaan. Manma sai Hulkin voimat ja häneltä katkesi vuoroin molemmat melat.

Tragedioiltakaan ei tämän vuoden Paskassa vältytty. Niiden innoittamana kirjoitettiin viesti tulevaisuuteen:

"18.8.2018

Hei!
Kirjoitamme teille menneisyydestä. Tänään on tapahtunut kolme tragediaa.
Ensinnäkin Papan siideri (Westons) putosi järven ja pulloon meni desi järvivettä. Pappa joi sen silti.
Toiseksi Emmin drinkki jäi yllättävän sateen armoille ja laimeni. Onneksi Milppi pelasti sen.
Kolmanneksi tapahtui kaikkein pahin. Persun olut kaatui ja siitä valui ainakin kolmasosa maahan. Persulle jäi jäljelle vain 5 olutta, 6 lonkeroa ja yksi valkoviinipullo.
Jos aikakone on jo keksitty, voisitte tulla tähän päivään ja estää nämä tapahtumat. Kiitos.
t: Paska 2018"

Viikonlopun pelasti kuitenkin ehkä paras biisi ikinä, joka löytyi sattumalta youtubea selatessa. Se kuunneltiinkin parisen kymmentä kertaa ja sanat oli nopeasti opittu ulkoa. "Pizzoja on monenlaisia. Perhe kokoja ja normaaleja..." (Ole hyvä Sami korvamadosta)

Kiitos kaikille Paskantajille!

Päivitetty 3.10.2018
dodosluzello@hotmail.com